Головна сторінка порталу

 

ЗАВАНТАЖИТИ БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ НІЦ "ЛЕОНОРМ"

 

ЗНАЙТИ ТА ЗАМОВИТИ СТАНДАРТИ (ДСТУ, ДСТУ Б, ДСТУ ISO, ДСТУ EN, ДСТУ IEC, ГОСТ, ...)

Зробити стартовою
Додати до вибраного
Пошук знайти
 

Веб Леонорм
укррос


67.120.10 М'ясо та м'ясні продукти
Розширений пошук

Національні стандарти України

Всього документів: 102
Сторінки 1 2 3 4 5 6

Позначення Назва Стан документа К-ть сторінок Замовити, шт.
21РСТ УССР 1825-84Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони, холодці. Загальні технічні умовичинний22
22РСТ УССР 1838-83Ковбаси з кінського м'яса. Технічні умовичинний14
23РСТ УССР 1839-85Ковбаси з пташиного та кролячого м'яса. Загальні технічні умовизамінений19
24РСТ УССР 1840-84Ковбаси напівкопчені. Технічні умовизамінений20
25ДСТУ ISO 1841-1:2004М'ясо та м'ясні продукти. Визначання вмісту хлоридів. Частина 1. Метод Волхарда (ІSO 1841-1:1996, ІDT)чинний10
26ДСТУ ISO 1841-2:2004М'ясо та м'ясні продукти. Визначання вмісту хлоридів. Частина 2. Потенціометричний метод (ІSO 1841-2:1996, ІDT)чинний10
27РСТ УССР 1850-86Продукти із свинини та яловичини. Загальні технічні умовизамінений29
28РСТ УССР 1863-89Субпродукти кінські. Технічні умовичинний11
29РСТ УССР 1871-79М'ясо лосів в півтушах та четвертинах. Технічні умовичинний7
30РСТ УССР 1872-79М'ясо диких свиней в тушах та півтушах. Технічні умовичинний6
31РСТ УССР 1873-79М'ясо оленів в тушах, півтушах та четвертинах. Технічні умовичинний6
32РСТ УССР 1874-79М'ясо косуль в тушах. Технічні умовичинний7
33РСТ УССР 1956-85Напівфабрикат 'Асорті' з свинної і яловичої м'ясної обрізі. Технічні умовичинний8
34ДСТУ ISO 2294:2005М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення загального вмісту фосфору (контрольний метод) (ІSO 2294:1974, ІDT)чинний10
35ДСТУ ISO 2917-2001М'ясо та м'ясні продукти. Визначання рН (контрольний метод) (ІSO 2917:1999, ІDT)чинний10
36ДСТУ ISO 2918:2005М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення загального вмісту нітриту (контрольний метод) (ІSO 2918:1975, ІDT)чинний10
37ДСТУ ISO 3091:2019 (ISO 3091:1975, IDT)М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення вмісту нітрату (контрольний метод)чинний
38ДСТУ ISO 3496:2014М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначання масової частки гідроксипроліну (ІSO 3496:1994, ІDT)чинний10
39ДСТУ 3938-99М'ясна промисловість. Продукти забою худоби. Терміни та визначеннячинний67
40ДСТУ ISO 4133:2004М'ясо та м'ясні продукти. Контрольний метод визначання вмісту глюконо-дельта-лактону (ІSO 4133:1979, ІDT)скасований10

Сторінки 1 2 3 4 5 6


** Тільки для міждержавних стандартів (ГОСТ), якщо Ви у полі 'Стан документа' побачите значення 'прийнятий МДР', то це означає, що даний ГОСТ - прийнятий Міждержавною радою зі стандартизації, метрології та сертифікації (МДР) Співдружності Незалежних Держав (СНД), але в Україні не прийнятий (тобто не чинний в Україні).



БД стандартів станом на 24.04.2024


Нормативно-правові документи ветеринарної медицини     ППеревірити актуальність НД  

Підтримка порталу