Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

Пропонуємо Вам замовляти Офіційні копії НД в електронному вигляді за допомогою інформаційної системи  "ЛЕОНОРМ-Інформ", або в магазині у нас на сайті, або листом на E-mail: mark@leonorm.lviv.ua ...

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК (RUS)

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ

НАКАЗ

 

від 23 травня 2005 року N 125

Про створення технічного комітету стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" (ТК 152), м. Київ

 

З метою удосконалення національної системи стандартизації, підвищення ефективності робіт із стандартизації у сфері виробництва кондитерської та харчоконцентратної продукції, відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17.05.2001 року N 2408-III та враховуючи клопотання Міністерства аграрної політики України (лист від 22.12.2003 N 37-32-10/15029), наказую:

1. Створити технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" та доручити здійснювати функції його секретаріату Закритому акціонерному товариству "Укркондитер" (ЗАТ "Укркондитер"), м. Київ.

2. Надати технічному комітету стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" реєстраційний номер 152.

3. Закріпити за ТК 152 "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" (ТК 152) сферу діяльності згідно з додатком.

4. Для забезпечення діяльності ТК 152 призначити:

а) головою ТК 152 генерального директора ЗАТ "Укркондитер" Мироненка Станіслава Арсентійовича;

б) заступником голови ТК 152 технічного директора ЗАТ "Укркондитер" Кожанова Юрія Григоровича;

в) відповідальним секретарем ТК 152 начальника технологічної лабораторії ЗАТ "Укркондитер" Бут Світлану Андріївну.

5. Голові ТК 152 Мироненку С. А. до 31.08.2005 розробити та підготувати проект Положення про ТК 152 і надати на затвердження до Держспоживстандарту України.

6. Голові ТК 152 Мироненку С. А. забезпечити підготовку і подання в січні кожного року до Держспоживстандарту України та Міністерства аграрної політики України звіту про діяльність ТК 152 за минулий рік.

7. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на Департамент технічного регулювання (Онопрієнко В. В.).

8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Задирайка В. Г.

 

Голова 

М. Негрич 


 

 

Додаток
до наказу Держспоживстандарту України
від 23 травня 2005 р. N 125 


 

ПЕРЕЛІК
об'єктів стандартизації, закріплених за ТК 152 "Продукція кондитерська та харчоконцентратна"

 

 

Коди згідно з ДК 004-2003 (УКНД) 

Об'єкти стандартизації 

67.020 

Технологічні процеси в кондитерському та харчоконцентратному виробництві 

67.040 

Кондитерські вироби, харчоконцентрати, напівфабрикати для їх виробництва 

67.140 

Чай. Кава. Какао 

67.180.10 

Солодощі, кондитерські вироби з цукру, кондитерські вироби з борошна, мед 

67.190 

Шоколад 

67.220.10 

Прянощі та приправи для виробництва харчоконцентратів 

67.230 

Розфасовані кондитерські та харчоконцентратні вироби для дітей та дієтичного профілактичного харчування 

67.240 

Органолептичний аналіз кондитерських виробів, харчоконцентратів, кави, чаю, какао 


 

____________


Назад 


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

 

Copyright © 2004-2024, ЛЕОНОРМ.