Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

З 01.06.2021 р. в НІЦ "ЛЕОНОРМ" вартість 1 сторінки паперової офіційної копії  стандарту складає 44,40 грн.

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook (RUS)

Видані або готуються до видання національні стандарти українською мовою у сфері технології виробництва харчових продуктів:

  • Видано ДСТУ 4135:2021 "Цукерки. Загальні технічні умови".
    Стандарт набуде чинності з 01.10.2021 р. згідно наказу ДП "УкрНДНЦ" № 22 вiд 28.01.2021 р. (на заміну ДСТУ 4135:2014).
    Цей стандарт поширюється на цукерки – кондитерські вироби, виготовлені на основі цукру чи його замінників, з однієї чи кількох цукеркових мас, різноманітні за формою та смаком.
    Кількість сторінок документу = 24
    .

  • Видано ДСТУ 7345:2021 "Дробина пивоваріння. Технічні умови".
    Стандарт набуде чинності з 15.09.2021 р. згідно наказу ДП "УкрНДНЦ" № 181 вiд 20.05.2021 р. (на заміну ДСТУ 7345:2013).
    Цей стандарт поширюється на дробину пивоваріння, яка є відходом (залишком) під час виробництва пива та яку використовують як кормовий матеріал для подальшого перероблення для потреб сільського господарства тощо. Розробники: ТК 67 «Пиво та безалкогольні напої», ПАТ «Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод «УКРПИВО».
    Кількість сторінок документу =
    11
    .

  • Готується до видання ДСТУ 4585:2021 “Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови”.
    Стандарт набуде чинності з 01.12.2021 р. згідно наказу ДП "УкрНДНЦ" № 189 вiд 26.05.2021 р. (на заміну ДСТУ 4585:2006).
    Цей Національний нормативний документ розроблений Технічним комітетом стандартизації «Хлібобулочні та макаронні вироби» (ТК 153) та Всеукраїнською асоціацією пекарів. Метою перегляду ДСТУ 4585:2006 «Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови» є внесення всіх необхідних змін у зміст та оформлення нормативних документів, зокрема встановлення вимог відповідно до чинного законодавства України. Цей стандарт поширюється на вироби хлібобулочні здобні, вироби хлібобулочні здобні заморожені, напівфабрикати заморожені (тістові та вироби високого ступеня готовності) та на випечені вироби хлібобулочні здобні з них, які виробляють із борошна пшеничного вищого і першого сорту чи їхньої суміші та із суміші борошна пшеничного та житнього або готових борошняних та зернових сумішей у різних співвідношеннях із використанням іншої дозволеної сировини. Розроблений стандарт сприятиме унормуванню вимог до якості продукції, забезпечить збільшення її виробництва та впровадження сучасних технологій виробництва і зберігання.


Ви можете замовити офіційні копії цих та інших стандартів в електронному магазині на порталі "Леонорм" або надіславши замовлення на Е-mail: mark@leonorm.lviv.ua або на тел.: +38(032)2448823, +38(032)2601151, +38(050)8065311.



ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

Rambler's Top100

  

Rambler's Top100 

 

Copyright © 2004 - 2021, ЛЕОНОРМ.